u-prezidenta-zayavili-scho-pidvischennya-tarifiv-na-elektriku-vimagaye-vtruchannya-pravookhorontsiv

У Президента заявили, що підвищення тарифів на електрику вимагає втручання правоохоронців

 • 14495 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Підвищення тарифів на електроенергію вимагає втручання правоохоронних та антимонопольних органів. Про це журналіст заявив представник Президента в Кабміні Андрій Герус після засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Щодо ринку електроенергетики… Очевидно, що у нас відбувається суттєве зростання цін електроенергії, ця проблема стосується всіх. Хто на цьому заробив? Уся генерація, адже дорожче стали продавати й теплова генерація, й інші компанії. Звичайно, для населення нібито нічого не змінилося на перший погляд, але ж ми розуміємо, що населення споживає лише 25% електроенергії, 75% споживають непобутові споживачі. Відповідно, відбудеться просто здорожчання товарів та послуг, за все заплатить населення", - сказав Герус.

За його словами, тут повинна бути реакція відповідних органів.

"Повинна бути реакція правоохоронних, антимонопольних органів. Адже це абсурдна ситуація, коли вся економіка опиниться у дуже складних умовах, щоб хтось міг заробити", - зазначив Герус.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України планує внести зміни до постанови про спеціальні зобов’язання на ринку електроенергії для зниження цін електрики для промислових споживачів.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    У "Слузі народу" пропонують створити комітет із питань IT

     • 11585 переглядiв

    На одеському пляжі скоєно розбійний напад на бразильця

     • 44487 переглядiв

    Гройсман прокоментував новий закон про столицю

     • 14364 переглядiв

    У "Слузі народу" розповіли про зміни у роботі Ради

     • 19154 переглядiв