ukenru
u-prezidenta-frantsiyi-kinuli-yaytse

У президента Франції кинули яйце

 • 20134 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Невідомий на виставці в Ліоні кинув яйце у президента Франції Еммануеля Макрона. Про це повідомляє УНН із посиланням на Lyon Mag.

Деталі

На Міжнародній виставці громадського харчування та гостинності в Ліоні у бік Макрона невідомий кинув яйце, воно влучило у плече президента Франції, але не розбилося. Служба безпеки одразу затримала хулігана, який під час кидання крикнув: "Хай живе революція".

Інцидент стався після того, як Макрон зробив кілька заяв на підтримку відродження індустрії громадського харчування й готельного бізнесу, зокрема про звільнення від податку на чайові.

Нагадаємо

Президент Франції Еммануель Макрон отримав ляпас від невідомого чоловіка під час візиту до департаменту Дром. Нападника засудили до 18 місяців тюремного ув'язнення, але у вересні його звільнили.

Au #sirha2021, @EmmanuelMacron victime d'un jet d'oeuf. Le projectile a rebondi sur l'épaule du Président de la République. Le jeune homme a été interpellé par le service d'ordre - IMAGES LYONMAG pic.twitter.com/n10POB2MEn

— Lyon Mag (@lyonmag) September 27, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу