ukenru
u-potiahu-varshava-kyiv-stavsia-konflikt-mizh-nardepom-ta-inozemtsem-u-politsii-rozpovily-detali

У потягу "Варшава-Київ" стався конфлікт між нардепом та іноземцем: у поліції розповіли деталі

 • 31313 переглядiв

У поїзді Варшава-Київ стався конфлікт між народним депутатом України та іноземцем, в результаті якого іноземець вибив з рук депутата телефон, що призвело до складання адміністративного протоколу на порушника за дрібне хуліганство.

У потягу сполученням "Варшава-Київ" в одному з вагонів стався конфлікт між народним депутатом та іноземцем з приводу порушення тиші у вагоні. Під час інциденту останній вибив із рук нардепа телефон, яким той здійснював відеофіксацію. Про це журналісту УНН повідомила речниця поліції Рівненської області Марія Юстицька.

Деталі

"Вчора, 19 березня, близько 07:30 до поліції повідомила чергова по залізничному вокзалу, що у потязі сполученням "Варшава-Київ" в одному з вагонів відбулась бійка, а нібито один з учасників отримав тілесні ушкодження", - сказала Юстицька.

За її словами, поїзд у Рівному здійснив екстрену зупинку з метою документування поліцейськими правопорушення.

"Слідчо-оперативна група встановила, що відбувся конфлікт між народним депутатом України та іноземцем з приводу порушення тиші у вагоні. У ході інциденту останній вибив із рук нардепа телефон, яким той здійснював відеофіксацію. Відтак, на правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство)", - розповіла Юстицька.

Вона зазначила, що більше жодних заяв від учасників конфлікту до поліції не надходило.

"Водночас, народний обранець зазначив працівникам поліції, що дана ситуація не пов’язана з його політичною діяльністю", - зазначила Юстицька.

Як повідомляють ЗМІ, може йтися нібито про Артема Кунаєва.

Доповнення

У квітні 2023 року у соцмережах повідомляли, що на Житомирщині священник УПЦ МП вдарив хлопчика. Поліція відкрила провадження.