u-pakystani-vynykla-pozhezha-v-torhovomu-tsentri-11-zahyblykh-ponad-30-poranenykh

У Пакистані виникла пожежа в торговому центрі: 11 загиблих, понад 30 поранених

 • 60679 переглядiв

У Пакистані у місті Карачі виникла пожежа в торговому центрі, внаслідок якої загинули 11 людей і ще 35 отримали поранення. Про це повідомляє The Guardian, пише УНН.

Деталі

На момент, коли почалась пожежа в торговому центрі перебували понад 60 людей. Пожежа спалахнула на четвертому поверсі шестиповерхової будівлі.

За словами представника благодійної організації "Чіппа", яка керує рятувальною операцією Шахіда Хусейна, яка керує рятувальною операцією, 11 людей загинули, 35 людей отримали поранення, семеро з них у важкому стані. Він додав, що причиною пожежі стало коротке замикання генератора, вогонь поширився на два поверхи.

Речник провінційного міністерства охорони здоров'я Шаббір Алі, підтвердив кількість загиблих і поранених.

Зазначається, що в Пакистані часто ігноруються будівельні норми безпеки, тому пожежі у великих будівлях є частим явищем у країні.

Доповнення

У 2012 році щонайменше 250 робітників загинули через пожежу на швейній фабриці в адміністративному підрозділі Балдія на заході Карачі. У квітні цього року пожежа на швейній фабриці в Карачі забрала життя чотирьох пожежників, а в серпні 2021 року щонайменше 10 людей загинули під час пожежі на хімічному заводі в тому ж місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пакистані семеро дітей та чоловік застрягли на канатній дорозі

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Киїщині повітряна тривога через загрозу балістичних ракет

     • 76086 переглядiв