ukenru
u-naftogazi-prokomentuvali-novu-initsiativu-sanktsiy-ssha-proti-pivnichnogo-potoku-2

У "Нафтогазі" прокоментували нову ініціативу санкцій США проти "Північного потоку 2"

 • 11408 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. У Палату Представників Конгресу США у вівторок внесли законопроект щодо санкцій, пов’язаних з "Північним потоком 2", що є практично аналогічний документу, поданому місяць тому у Сенат представниками обох американських партій. Про це у Twitter пише "Нафтогаз України", передає УНН.

"Законопроект, заточений на санкції проти "Північного потоку 2" , подали і у Палаті Представників американського конгресу. Важливо, що співавторами законопроекту також є і республіканці, і демократи", - йдеться в повідомленні.

Так, на сайті конгресмена Адама Кінцінгера зазначено, що він 11 червня зі своїми колегами конгресменами Денні Хеком (демократ) і Грегом Пенсом (республіканець) знову представив законопроект про захист енергетичної безпеки Європи. Документ передбачає санкції на певні судна, пов'язані з будівництвом російських енергетичних експортних трубопроводів, а саме проекту "Північний потік 2".

"Законопроект HR 3206 практично аналогічний документу, поданому місяць тому у Сенаті представниками обох партій. В обох палатах є консенсус між обома партіями, що необхідно впровадити обов’язкові санкції і зупинити Північний потік 2", - зауважили у компанії.

Як повідомляв УНН, Президент США Дональд Трамп заявив у середу, що розглядає можливість санкцій щодо російського проекту газопроводу "Північний потік 2" і попередив Німеччину про залежність від російського палива.

Українські Національні Новини

Політика