ukenru
u-merezhu-viklali-nove-video-z-vidoyu-i-gaslom-slava-ukrayini

У Мережу виклали нове відео з Відою і гаслом "Слава Україні"

 • 16187 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. У Мережі з'явилося нове відео із захисником збірної Хорватії Домагоєм Відою, який говорить гасло "Слава Україні!". Про це повідомляє УНН з посиланням на Youtube канал Ultras Dynamo Kyiv TV.

У короткому відео Віда знову скандує "Слава Україні!", попиваючи пиво передає привіт власнику київського ресторану "Белград" Йовану, а потім співає югославську пісню Kafana je moja sudbina з Івіцою Олічем.

Івіца Оліч - колишній гравець збірної Хорватії, який зараз входить до тренерського штабу національної команди.

Крім "Слава Україні" Віда також говорить "Белград, гори".

Де і коли знято відео невідомо, але в YouTube його виклали 9 липня і в руках у футболіста пляшка пива Bud - спонсора чемпіонату світу з футболу в Росії.

При цьому в описі до відео написано: "Хорвати святкують перемогу над Росією".

Нагадаємо, раніше на захист хорватського футболіста Віди виступила Федерація футболу України. За словами президента ФФУ Павелка, до УЄФА і ФІФА від України були відправлені відповідні листи з проханням не карати Віду, тому як він "має право висловлювати свою повагу Україні і українським уболівальникам". У ФІФА, тим часом, вже "розглянули" висловлювання Види і вирішили поки не застосовувати до футболіста штрафних санкцій, обмежившись винесенням попередження.

Українці обвалили рейтинг сторінки ФІФА у Facebook і атакували Twitter.

Українські Національні Новини

Суспільство