ukenru
u-maryintsi-pochalis-roboti-z-vidnovlennya-elektropostachannya

У Мар’їнці почались роботи з відновлення електропостачання

 • 7329 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. У Мар’їнці через дотримання режиму припинення вогню розпочали проведення аварійно-відновлювальних робіт енергомережі. До світла залишилось підключити 60 будинків. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

"Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін інформує, що, з отриманням довгоочікуваних гарантій щодо дотримання режиму припинення вогню з боку окупаційної адміністрації Російської Федерації у Донецькій області, з 9 години 4 грудня 2019 року в районі населеного пункту Мар’їнка розпочалось проведення аварійно-відновлювальних робіт", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що робітники АТ “ДТЕК Донецькі електромережі” приступили до заміни пошкодженого трансформатора мережі.

"За повідомленням енергопостачальної компанії, залишилося відновити електроживлення 60 будинків на вулицях Тельмана та Жовтневій", - додали у пресцентрі.

Нагадаємо, 30 листопада бойовики не гарантували дотримання режиму припинення вогню під час ремонту лінії електропередач, яка була пошкоджена внаслідок поривів вітру 25 листопада.

Українські Національні Новини

Суспільство