ukenru
u-mariupoli-cholovik-utrimuvav-u-zaruchnikakh-vlasnu-druzhinu-i-7-richnu-donku

У Маріуполі чоловік утримував у заручниках власну дружину і 7-річну доньку

 • 10739 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Патрульна поліція Маріуполя успішно провела операцію зі звільнення заручників в квартирі багатоповерхівки, де місцевий житель погрожував задушити власну 7-річну доньку – повідомляють у прес-службі патрульної поліції Маріуполя, передає УНН.

Інформація про інцидент надійшла на гарячу лінію 102 близько 10-ї ранку. Прибувши на місце події, поліцейські з вікна чули дитячі крики про допомогу. У заручниках агресивного маріупольця виявилися його дружина і дочка. Спроба умовити чоловіка випустити рідних не увінчався успіхом, і патрульні вирішили проникнути в квартиру на третьому поверсі з вулиці.

"Тоді як один екіпаж перебував біля вхідних дверей до квартири, другий контролював ситуацію з двору, поліцейські з третього екіпажу забралися на балкон першого поверху і продовжили підійматися вгору. Вже на третьму поверху, зі сторони балкону правоохоронцям вдалося потрапити всередину приміщення", - сказано в повідомленні поліції.

Правоохоронці затримали 36-річного чоловіка і звільнили заручників. Для з'ясування обставин всіх учасників події доставлено до відділу поліції.

Нагадаємо, у Вірменії чоловік з ножем напав на дитячий садок і захопив у заручники дітей і співробітників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП