ukenru
u-m-martinenka-pidtverdili-scho-spetsnaz-nabu-priyshov-iz-obshukom-u-budinok-eks-nardepa

У М.Мартиненка підтвердили, що спецназ НАБУ прийшов із обшуком у будинок екс-нардепа

 • 10112 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Національне антикорупційне бюро України проводить обшук в будинку, де мешкає колишній народний депутат Микола Мартиненко. Про це УНН повідомили у прес-службі екс-депутата.

“Сьогодні спецназ НАБУ у дорогих шакарпетках мужньо атакував будинок за Києвом, приміщенням якого разом із членами своєї родини користується Микола Мартиненко. Вахтера там не було, але свій БТР бюро про всяк випадок заховало у найближчих кущах. Зрозуміло, що ніякого компромату НАБУ не могло знайти в принципі - особливо після аналогічних “маски-шоу” в офісному приміщенні на Рильському провулку", - йдеться у повідомленні.

При цьому, за даними прес-служби, за 15 місяців НАБУ здійснило вже сотні обшуків і допитів у справі щодо М.Мартиненка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ перевіряє інформацію щодо обшуків у М.Мартиненка

“Тепер НАБУ в порушення закону саботує рішення Солом’янського райсуду Києва від 11 грудня 2016 року, яке зобов’язало Бюро впродовж 10 днів закрити так звану “справу Мартиненка”, - додали у прес-службі.

При цьому у прес-службі зазначили, що НАБУ намагається оскаржити рішення Солом’янського суду в Апеляційному суді Києва, не зважаючи на те, що воно є остаточним і оскарженню не підлягає.

Раніше, деякі ЗМІ повідомляли, що НАБУ проводить обшуки в будинку екс-депутата Миколи Мартиненка у селі Глібовка.

Нагадаємо, 2 лютого, 2017 року Національне антикорупційне бюро України перевіряло низку осіб у так званій справі Миколи Мартиненка щодо корупційних схем.

Українські Національні Новини

Політика