u-lvovi-z-desyati-zaminovanikh-budivel-evakuyuvali-mayzhe-800-lyudey

У Львові з десяти "замінованих" будівель евакуювали майже 800 людей

 • 9151 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Правоохоронці обстежили десять будівель готелів та бізнес-центрів у Львові, повідомлення про замінування яких надійшло сьогодні вранці до поліції. Вибухонебезпечних предметів не знайшли, евакуювали майже 800 людей. Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Львівській області, передає УНН.

"На місця працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших відповідних служб, які залучаються у таких випадках. Правоохоронці обстежили зазначені об’єкти та прилеглі території. Жодних підозрілих чи вибухонебезпечних предметів виявлено не було", – йдеться в повідомленні.

На час перевірки із закладів загалом евакуювали майже 800 людей. Нині вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом неправдивого повідомлення про замінування.

Нагадаємо, сьогодні о 10:20 до поліції надійшло повідомлення про мінування десятьох будівель у Львові. Це готелі та бізнес-центри, розташовані на вулицях Коперника, Свободи, Стрийській, Долинського, Науковій, Масарика, Степана Бандери, Стефаника, Перфецького та на площі Міцкевича.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Масштабна ДТП на Подолі: водію стало зле

     • 16273 переглядiв