ukenru
u-lvovi-pyaniy-pensioner-zarizav-znayomogo

У Львові п'яний пенсіонер зарізав знайомого

 • 12249 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. У Львові правоохоронці затримали пенсіонера, причетного до вбивства свого знайомого. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області, передає УНН.

В одному з багатоквартирних будинків на вулиці Залізничній у Львові очевидці знайшли тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, як виявилось, 43-річного львів’янина.

Правоохоронці встановили, що близько 18:40 на сходовій клітці у загиблого виник конфлікт із знайомим - 66-річним мешканцем цього ж будинку, під час якого пенсіонер кухонним ножем наніс йому два поранення – одне в область шиї, друге – у груди. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. На момент сварки чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, призначені експертизи, поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, військовослужбовець під час бійки зарізав чоловіка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП