u-listi-do-putina-kim-chen-in-privitav-rosiyu-z-dnem-peremogi

У листі до путіна Кім Чен Ин привітав росію з Днем Перемоги

 • 5294629 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Північнокорейський лідер Кім Чен Ин у вівторок привітав росію зі Днем Перемоги у листі до свого російського колеги, передає УНН.

Деталі

За повідомленням державного Центрального інформаційного агентства Кореї (ЦТАК), у листі Кім Чен Ина були висловлені теплі вітання президенту росії, російській армії та народу росії за їх боротьбу "в ім'я міжнародної справедливості та захисту миру в усьому світі" від так званих "імперіалістів".

"Ми посилаємо теплі побажання вам, російській армії та народу росії за їхню священну боротьбу за збереження миру в усьому світі", — цитує агентство слова Кіма у листі до путіна.

Кім також заявив, що росія продовжуватиме захищати свою "автономію та стабільність у регіоні".

"Перемога - це невід'ємна традиція росії, і слава перемоги сяятиме в історії й назавжди залишиться з росією, навіть коли мине час і зміниться покоління", - написав Кім.

У повідомленні ЦТАК Україна не згадується.

Додамо

Північна Корея налагодила тісні зв'язки з кремлем і підтримала москву після того, як вона вторглася в Україну минулого року, зокрема після того, як вона оголосила про анексію частин України, які більшість членів ООН засудили як незаконні.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У листі до путіна Кім Чен Ин привітав росію з Днем Перемоги

     • 5294629 переглядiв

    Історичний крок: у Збройних силах Литви з'явиться дивізія

     • 894043 переглядiв