u-kyievi-ziavylasia-skulptura-frantsuzkoho-myttsia-do-dnia-nezalezhnosti

У Києві з'явилася скульптура французького митця до Дня незалежності

 • 15067 переглядiв

На Головпоштамті встановлено першу з п'яти скульптур Джеймса Коломіни. Робота зображує дитину, що малює тризуб, символізуючи підтримку України та висвітлюючи реальність війни.

На Головпоштамті у Києві з'явилася скульптура відомого французького художника. Це перша з серії з п'яти робіт, які він запланував створити у столиці до Дня незалежності, пише УНН з посиланням на Media Center Ukraine.

Деталі

У новій роботі французького вуличного художника Джеймса Коломіни на Майдані Незалежності зображена дитина, яка з'являється зі стіни Головпоштамту, щоб намалювати тризуб.

Ця дитина символізує посланця, який прийшов підтримати Україну на місці вшанування українських героїв

- йдеться у повідомленні.

Всього Коломіна запланував встановити пʼять червоних скульптур у Києві, присвятивши їх Дню незалежності аби висвітлити реальність війни та висловити підтримку українському народу.

Окрім інсталяцій в Україні, Джеймс Коломіна створив мобільну роботу із зображенням Путіна на іграшковому танку. Ця скульптура, яка пересувається з міста в місто та з країни в країну, символізує руйнівний вплив цього конфлікту в глобальному масштабі.

Нагадаємо

Роботи британського художника Бенксі , які були написані в Києві, Ірпені та Бородянці, оцифрують і розмістять у віртуальній галереї.  Це має зберегти роботи та зробити їх доступними для широкої аудиторії.

На одній із залізничних станцій Донеччини з'явилася експозиція харківського художника Гамлета Зіньківського29.04.24, 18:34

Анастасія Рябоконь

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні завтра світло вимикати не планують

     • 14655 переглядiв