u-kyievi-na-parkovi-trts-dvoie-molodykiv-namahalysia-vidibraty-mersedes-u-pidpryiemtsia

У Києві на паркові ТРЦ двоє молодиків намагалися відібрати "Мерседес" у підприємця

 • 41642 переглядiв

Двоє молодих людей віком 19 та 21 рік намагалися викрасти автомобіль Mercedes-Benz GLE у підприємця на парковці торговельного центру в Києві, завдавши йому ножових поранень. Таким чином молодики планували заробити гроші на поїздку за кордон.

У Києві на парковці торговельного центру у підприємця намагались відібрати Мерседес-Бенц GLE, викраденням автомобіля планували заробити гроші на поїздку за кордон. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, пише УНН.

9 березня близько 8 години вечора на паркувальному майданчику ТРЦ "Lavina Mall" двоє чоловіків побачили як водій сідає за кермо автомобіля Мерседес-Бенц GLE 300 та вирішили відібрати машину,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що один із нападників сів на заднє сидіння щойно власник машини відчинив двері, дістав ніж та почав завдавати йому удари. В цей час інший нападник завдавав удари власнику машини з вулиці, підійшовши до водійських дверей. На крик постраждалого звернули увагу люди, які в цей час були на парковці, тож зловмисники не відібравши автомобіль, втекли.

Згодом їх затримали. Це двоє чоловіків 19 та 21 року, один родом із Донеччини, інший із Закарпаття. Встановлено, що вони мешкали у столиці в хостелі, а викраденням автомобіля планували заробити гроші на поїздку за кордон.

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом чоловікам у вчиненні розбійного нападу з метою заволодіння автомобілем, поєднаному із застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи (ч. 4 ст. 187 Кримінального Кодексу України).

Нагадаємо

Правоохоронці затримали групу зловмисників, які під виглядом працівників СБУ та військкомату, вимагали гроші у потенційних призовників, обіцяючи допомогти їм ухилитися від військової служби.

Популярні

Новини по темі

ЄС про слова Папи Римського: "Мир у руках путіна"

 • 63375 переглядiв

Постачання продуктів для ЗСУ: ДОТ уклав перші договори

 • 31856 переглядiв