ukenru
u-kropivnitskomu-na-avtovokzali-povertayut-groshi-za-kupleni-na-rizdvo-kvitki

У Кропивницькому на автовокзалі повертають гроші за куплені на Різдво квитки

 • 7792 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 7 січня. УНН. Майже всі автобусні рейси по області були сьогодні відмінені через погіршення погодних умов. Пасажири повертають квитки, куплені напередодні для поїздок на Різдво. Про це кореспонденту УНН-Центр повідомила диспетчер Автостанції № 2, що обслуговує приміські маршрути по області.

"Ми обдзвонювали перевізників, аби дізнатись чи їхатиме хтось сьогодні. Зважаючи на стан доріг, більшість автобусів сьогодні не виїхали. Наразі продаємо квитки на села Вись і Мануйлівку, що в Маловисківському районі, бо перевізник пускає машини. І вертаємо гроші за продані на сьогодні квитки. На решту напрямків квитки не продаємо", - розповіла диспетчер.

Рух автобусів, через введене обмеження руху по області, був призупинений ще вчора, 6 січня, післяобід. Тоді ж було введено обмеження руху усіх транспортних засобів на дорогах Кіровоградщини.

У яких напрямках можна виїхати з Кропивницького з Автостанції №1, яка обслуговує міжміські й міжобласні маршрути, дізнатись не вдалося, оскільки ні в довідковій, ні в касі на дзвінки не відповіли. Разом з тим, сервіси онлайн-покупки квитків на автобуси показують, що рейси у напрямку Черкас, Миколаєва, Дніпра, Полтави, Києва відмінені.

Нагадаємо, відповідно до рішення Обласної комісії з питань ТЕБ та НС з 15:00 на Кіровоградщині знову вводиться обмеження руху транспортних засобів на всій мережі доріг загального користування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП