ukenru
u-kremli-odnim-z-golovnikh-rozcharuvan-roku-nazvali-stan-minskikh-ugod

У Кремлі одним з головних розчарувань року назвали стан мінських угод

 • 10396 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков вважає, що "підвішений" стан мінський домовленостей можна віднести до числа головних розчарувань року, що минає, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Цілком може (стан відносин РФ і США вважатися головним розчаруванням року). Та позиція, яку займає Вашингтон щодо нашої країни, теж не може не викликати жалю", - заявив Пєсков.

Він нагадав, що Москва неодноразово говорила про готовність вибудовувати взаємовигідні відносини на основі взаємної поваги і взаємної довіри з усіма країнами.

Також Пєсков окремо виділив мінські домовленності.

"Звичайно, можна тільки висловити жаль у зв'язку з тим, що в підвішеному стані у нас знаходяться Мінські домовленості", - додав він.

Прес-секретар зауважив, що позиція Москви про те, чому відбувається ця пробуксовка, "з чиєї вини і в зв'язку з чиїм небажанням", добре відома.

Нагадаємо, Державний секретар США Рекс Тіллерсон визнав "поганими" відносини Америки з РФ і відкинув можливість ведення справ з Москвою в звичайному режимі, поки не буде мирного врегулювання конфлікту в Україні.

Українські Національні Новини

Політика