ukenru
u-kiyevi-utvorilasya-tyagnuchka-vid-petrivki-i-do-sovskikh-stavkiv-probki-8-baliv

У Києві утворилася тягнучка від Петрівки і до Совських ставків, затори 8 балів

 • 9118 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Сьогодні у Києві, станом на 15.15, рівень заторів досяг позначки у 8 балів. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Так, згідно з даними сервісу "Google Maps", традиційно повільно рухаються автомобілі в районі станцій метро "Театральна", "Льва Толстого", "Університет", "Хрещатик", "Майдан Незалежності" і "Палац спорту".

Крім того, є проблеми з рухом на вулиці Велика Житомирська, на вулицях Ярославів Вал, Володимирська і всіх прилеглих вулицях. Крім того, пробка утворилася на проспектах Перемоги (від центру і цирку в обидва боки), Повітрофлотському (в обидва боки), вулиці Хрещатик у бік Бессарабського ринку, і на ділянці дороги від Совських ставків і до станції метро "Петрівка" (на різних "відрізках" шляху в обидва боки).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киян попередили про тумани до кінця доби

Також є автомобільний затор на Подолі на вулицях Верхній Вал і Нижній Вал та в районі Контрактової площі. Частково ускладнено рух транспорту на вулицях Набережно-Хрещатицька, Набережно-Лугова. Ускладнено рух на бульварі Дружби Народів у бік моста Патона, а також на Набережному шосе від Поштової площі і до моста Метро в обидві сторони (ДТП і ремонтні роботи).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маршрутка врізалася в поліцейський автомобіль в Києві

Проблеми з рухом автомобілів спостерігаються на вулиці Протасів Яр, в районі Індустріального шляхопроводу, на вулиці Саксаганського і Дарницької площі (і прилеглих вулицях). Крім того, є проблеми з рухом на Окружній дорозі і в районі Одеської площі, а також на перетині проспекту Науки і вулиці Саперно-Слобідська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві бетономішалка врізалася в авто французького посольства

На даний момент рух ускладнений на мостах Південному і Патона.

Українські Національні Новини

Київ