u-khersoni-zbuduiut-pershu-pidzemnu-shkolu-de-navchatymutsia-900-ditei

У Херсоні збудують першу підземну школу, де навчатимуться 900 дітей

 • 27720 переглядiв

За прикладом Харкова у Херсоні розробили план будівництва підземної школи. Вже визначено місце розташування школи, а термін будування складає від 6 до 9 місяців. Як пише УНН, про це на нараді за участю міністра освіти Оксена Лісового розповів начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Деталі

Як зазначено у повідомленні, на нараді обговорили складові освітнього процесу, включаючи безпеку дітей. За словами Мрочка, він доповів міністру про плани влади міста побудувати у Херсоні підземну школу. Планується, що у такій школі зможуть повноцінно, у дві зміни, навчатися 900 дітей.

Робота у цьому напрямку вже ведеться, земельні ділянки для майбутньої школи обрано. Строк побудови об’єкту - від 6 до 9 місяців. За зразок ми обрали харківський проект підземної школи, з яким я ознайомився особисто

- зазначив Роман Мрочко.

Він зазначив, що такий навчальний заклад надзвичайно важливий для дітей Херсонської громади, які потребують значної уваги з боку місцевої та державної влади.

Нагадаємо

У травні в Харкові відкрили першу підземну школу, де навчаються 620 дітей. Планується побудувати ще щонайменше три такі школи. Також почалося будівництво першої підземної школи у Запоріжжі. Вона розрахована на більш ніж 1000 учнів, які зможуть навчатися у дві зміни.

На Херсонщині будують чотири підземні медичні заклади07.06.24, 13:56

Анастасія Рябоконь

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україну з Німеччини прибув третій Patriot

     • 105854 переглядiв

    В НАБУ хочуть скасувати "правки Лозового"

     • 324319 переглядiв

    У Кривому Розі відкриють новий ліцей МВС - міністр

     • 23764 переглядiв