ukenru
u-grudni-u-porti-krimu-zayshli-26-suden-porushnikiv

У грудні у порти Криму зайшли 26 суден-порушників

 • 18563 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. В період з 1 грудня 2017 по 1 січня 2018 року зафіксовано заходження 26 вантажних суден-порушників до портів окупованого Криму. Про це повідомили в прес-службі Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України, передає УНН.

"Загалом цими суднами здійснено 82 заходи до портів Керчі, Севастополя та Феодосії. 25 суден під прапором Російської Федерації та 1 судно під прапором Республіки Сьєрра-Леоне. Слід зауважити, що на рейді в акваторії портів, що використовується для стоянки суден, були зафіксовані кораблі Республіки Молдова, Мальти, Того, Палау, Федерації Сент-Крістофер і Невіс та Союзу Коморських Островів", - розповіли в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen та Adidas відкинули обвинувачення у торгівлі з Кримом

Морські порти, розташовані на території Автономної Республіки Крим – Євпаторія, Керч, Севастополь, Феодосія, Ялта – закриті на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.04.2014 № 578-р "Деякі питання функціонування морського та річкового транспорту" та згідно з Наказом Міністерства інфраструктури України від 16.06.2014 р. № 255 "Про закриття морських портів".

Нагадаємо, у листопаді в Криму було зафіксовано 25 суден-порушників, з яких 21 судно під прапором Російської Федерації 4 – під прапором Республіки Того, Сьєрра-Леоне та Палау.

Українські Національні Новини

Політика