u-dtp-na-khmelnychchyni-travmuvalys-7-ditei-ta-odyn-doroslyi

У ДТП на Хмельниччині травмувались 7 дітей та один дорослий

 • 16252 переглядiв

На Хмельниччині автобус з дітьми з'їхав з дороги та врізався в стіну. Травмовано 7 дітей віком 8-15 років та 62-річного чоловіка. Відкрито кримінальне провадження.

У понеділок,  5 серпня, на автодорозі сполученням "Житомир — Чернівці" у селі Жванець Кам'янець-Подільського району Хмельниччини сталась дорожньо-транспортна пригода. Унаслідок аварії травмувались вісім людей, серед яких сім дітей. Про це повідомила начальниця сектору комунікації головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Інна Глега, передає УНН.

Деталі

"61-річний житель Чернівецької області перевозив дітей на відпочинок з Києва до Республіки Болгарія на відпочинок. Не врахувавши дорожньої обстановки, водій з'їхав з дороги у селі Жванець, після чого зіткнувся зі стіною нежитлового приміщення. У результаті аварії травмувався 62-річний чоловік та семеро дітей віком від 8 до 15 років. Медики госпіталізували їх до лікарні", — зазначила Інна Глега.

За її словами, на момент аварії в автобусі перебувала 31 дитина та дорослі, які супроводжували школярів. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Начальниця сектору комунікації головного управління Національної поліції у Хмельницькій області розповіла, що санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий термін.

Смертельна ДТП на Рівненщині: водій загинув, вагітна пасажирка в лікарні04.08.24, 03:26

Популярні

Новини по темі

У ДТП на Хмельниччині травмувались 7 дітей та один дорослий

 • 16252 переглядiв

Grain from Ukraine: Україна поставила 538 тонн олії до Мавританії

 • 68130 переглядiв