u-cherkasakh-8-liudei-pislia-sushi-potrapyly-v-likarniu-z-otruienniam-3-z-nykh-dity

У Черкасах 8 людей після суші потрапили в лікарню з отруєнням, 3 з них - діти

 • 11242 переглядiв

У Черкасах стався спалах гострої кишкової інфекції після вживання суші в закладі харчування. 8 осіб, включаючи 3 дітей, госпіталізовані з діагнозом бактеріальна кишкова інфекція. Проводиться епідеміологічне розслідування.

У Черкасах стався спалах гострої кишкової інфекції після вживання суші в закладі харчування. 8 осіб, включаючи 3 дітей, госпіталізовані, повідомив у понеділок Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, пише УНН

Деталі

"Вісім людей захворіли через спалах гострої кишкової інфекції в одному із закладів харчування Черкас. Захворілі пов’язують своє отруєння із вживанням суші, які їли напередодні", - повідомили в установі у Facebook.

Для з’ясування причин та обставин виникнення спалаху фахівці, як вказано, "проводять епідеміологічне розслідування з комплексом відповідних лабораторно-інструментальних досліджень". 

"Наразі 8 захворілих, серед яких 3 дітей, шпиталізовані до інфекційної лікарні та отримують необхідну медичну допомогу. Загальний стан пацієнтів – середньої важкості. Попередній діагноз – бактеріальна кишкова інфекція", - вказали в установі.

На Запоріжжі зареєстровано харчове отруєння після вживання суші25.06.24, 16:15

Популярні

Новини по темі

Серіал The Last of Us отримав перший тизер другого сезону

 • 29703 переглядiв