u-chekhiyi-zitknulisya-dva-potyagi

У Чехії зіткнулися два потяги

 • 7798 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. У понеділок в Східній Чехії пасажирський поїзд зіткнувся з вантажним. В результаті аварії постраждало 6 осіб. Про це повідомляють в пожежній частині Чехії по Пардубіцькому краю, передає УНН.

"Пожежні допомогли вибратися з поїзда 5 пораненим, ще один - водій - також був переданий в екстрену службу. Тобто всього шестеро людей постраждали в результаті залізничної аварії на Ронова", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Так, повідомляється, що потяги зіткнулися у міста Ронов-над-Доубравоу в понеділок, 4 березня, після 12 години дня за місцевим часом. На місці аварії працюють рятувальники і пожежники.

Як повідомляв УНН, раніше в центрі російського міста Курськ зіткнулися чотири цивільні легкові автомобілі і два бронетранспортери.

U železniční nehody zasahuje 6 jednotek hasičů. Vyprostili jsme pomocí vakuových a vanových nosítek pět osob z vlaku. Ve vlaku mělo cestovat asi 15 osob s tím, že některé podle strojvedoucího odešly samovolně. Hasiči nyní zabezpečují místo nehody ve spolupráci s drážními hasiči. pic.twitter.com/g1Z0YHLKJQ

- HZS Pardubický kraj (@HZS_Pardubice) 4 березня 2019 р

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Чехії зіткнулися два потяги

     • 7798 переглядiв

    У Польщі біля села розбився військовий літак

     • 8380 переглядiв

    Суд відмовився продовжити запобіжний захід Мангеру

     • 13697 переглядiв

    Виплати по лікарняним зросли більш ніж на 30%

     • 11960 переглядiв