u-brovarakh-kapitalno-remontuiut-teplotrasy-mer-brovariv-ihor-sapozhko-rozpoviv-de-zaraz-vedutsia-roboty

У Броварах капітально ремонтують теплотраси - мер Броварів Ігор Сапожко розповів, де зараз ведуться роботи

 • 73229 переглядiв

У Броварах тривають ремонти теплотрас для підготовки до опалювального сезону. Вже замінено 422 м мереж, до початку сезону 2024/2025 планують замінити ще 980 м на кількох вулицях міста.

У Броварах, в рамках підготовки до нового опалювального сезону, тривають ремонтні роботи на міських теплотрасах. Де зараз працюють комунальники, та скільки теплових мереж планують замінити до початку опалювального сезону розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко в коментарі УНН.

Деталі

Мер зазначив, що планові капітальні ремонти теплових мереж у Броварах розпочалися практично одразу після звершення попереднього опалювального сезону.

"Від того як спрацюють злагоджено влітку, залежить чи організовано та вчасно розпочнеться опалювальний сезон. Цього року вже замінено 422 погонних метри теплових мереж за адресами Марії Лагунової, 4; Героїв України, 27; Симона Петлюри, 17.

На даний момент виконуються роботи з засипання двох теплових камер по вулиці Марії Лагунової, 4; 11, та заміні теплових мереж.

В плані до початку опалювального періоду 2024/2025 року буде виконано заміну теплових мереж загальною протяжністю - 980 погонних метрів за адресами Марії Лагунової, 1; 9; 11; Чорних Запорожців, 57-А", - розповів Ігор Сапожко.

Міський голова додав, що, незважаючи на складну ситуацію в країні, роботи із капітального ремонту теплотрас у Броварах не припинялися. У 2022-23 роках було замінено майже 2,5 тисячі погонних метрів теплових мереж.

У Броварах на перехрестях світлофори облаштовують автономним живленням: мер Ігор Сапожко пояснив, які саме обрали22.07.24, 09:44

Захар Подкидишев

Слайдер

Популярні

Новини по темі