ukenru
u-balakliyi-prodovzhuyut-likvidovuvati-naslidki-vibukhiv-fotoreportazh

У Балаклії продовжують ліквідовувати наслідки вибухів - фоторепортаж

 • 12000 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. На місце надзвичайної події поблизу Балаклії прибули інженерно-саперні підрозділи Збройних Сил України, які розпочали розмінування території, прилеглої до майданчиків з озброєнням, та перебувають в готовності до розмінування території складів. Про це повідомляють у прес-службі Міноборони, передає УНН.

“Станом на ранок 24 березня інтенсивність вибухів значно зменшилася. Фіксуються поодинокі детонування з періодичністю один вибух на 15-20 хвилин. На технічній території працює спецтехніка, зокрема 6 пожежних танків та дві інженерні машини розгородження. На прилеглій до військової частини території завдання виконують 6 груп розмінування, а у місті від учора чергують мобільні бригади військових медиків”, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники Кіровоградщини відбули у Балаклію

Заначається, що місто Балаклія розподілено на сектори для перевірки території на наявність вибухонебезпечних предметів.

Також наголошується, що до локалізації ситуації задіяно близько 1000 військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують завдання в тісний координації з фахівцями Державної служби з надзвичайних ситуації та співробітниками правоохоронних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склад боєприпасів на Харківщині може горіти ще понад 4 дні - Г.Тука

“У районному центрі та прилеглих селищах здійснюється патрулювання силами понад 100 військовослужбовців Харківського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України”, - додали у повідомленні.

Як повідомляв УНН, внаслідок вибухів у Балаклії загинула жінка.

Українські Національні Новини

Мультимедіа