u-angliyi-budut-nakladati-neobmezheni-shtrafi-na-kompaniyi-z-vodopostachannya-za-skidannya-stichnikh-vod

У Англії будуть накладати необмежені штрафи на водопостачальні компанії за скидання стічних вод

 • 910147 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Компанії з водопостачання можуть бути оштрафовані на необмежені суми за скидання стічних вод, передає УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Міністри хочуть зняти обмеження сумою 250 000 фунтів стерлінгів на штрафи для фірм, які скидають стічні води в річки та море.

Офіційні дані демонструють, що в середньому за останній рік у води Англії щодня потрапляло 825 стічних вод.

Найближчими днями міністри мають оголосити про плани "змусити забруднювачів платити" — усунути всі джерела забруднення, зокрема пластик та хімікати, які використовуються у сільському господарстві.

Міністр з охорони навколишнього середовища Тереза Коффі заявила, що "стежитиме за тим, щоб гроші від вищих штрафів і штрафів, які взяті з прибутку компанії з водопостачання, а не від клієнтів, прямували безпосередньо назад у річки, озера та струмки, де це необхідно".

Зараз такі гроші надходять до Казначейства, але в планах гроші повинні будуть надходити до Департаменту довкілля, продовольства та сільського господарства (Defra), а також до Фонду відновлення водних ресурсів.

Доповнення

Наразі промисловим компаніям дозволяється скидати неочищені стічні води до річок у виняткових випадках - наприклад, під час сильних дощів. Проте є незаконним злив стічних вод, у разі коли погода суха, або якщо відходи недостатньо очищені.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Єрмак закликав не ігнорувати повітряну тривогу

     • 2126016 переглядiв

    Протягом дня окупанти обстріляли 4 громади Сумщини

     • 745011 переглядiв

    Таліби закрили єдину жіночу радіостанцію в Афганістані

     • 743117 переглядiв