ttsk-zmozhut-formuvaty-ta-drukuvaty-povistky-za-dopomohoiu-reiestru-oberih-uriad-ukhvalyv-zminy

ТЦК зможуть формувати та друкувати повістки за допомогою реєстру "Оберіг": уряд ухвалив зміни

 • 15292 переглядiв

Кабінет Міністрів схвалив зміни, які дозволяють ТЦК формувати та друкувати повістки з використанням Єдиного державного реєстру призовників "Оберіг", що спрощує та пришвидшує процедуру.

 Кабмін ухвалив постанову, згідно із якою ТЦК зможуть формувати повістки за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів "Оберіг", що суттєво спрощує та прискорює процедуру. Постанова значно зменшить паперове навантаження на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки та централізує процес друку повісток. Про це повідомила пресслужба Міноборони, передає УНН

Деталі

Як повідомляється, міністерство оборони та Генеральний штаб ініціювали зміни до порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації в особливий період.

 Раніше операторам ТЦК доводилося вручну виписувати повістки, що займало багато часу та ресурсів. Тепер цей процес стає централізованим: повістки можна сформувати та роздрукувати за допомогою реєстру Оберіг

- йдеться у повідомленні Міноборони.

Також оператори ТЦК зможуть підписувати повістки за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

 Ці нововведення, заданими відомства, дозволять зменшити паперове навантаження на ТЦК та оптимізувати процеси військового обліку, підвищивши їхню ефективність.

Також в Міноборони зазначили, що спосіб оповіщення військовозобовʼязаних не змінився – повістки й надалі будуть вручатися особисто або надсилатися засобами пошти.

Повістки поштою надсилатимуть за новими правилами: уряд вніс зміни28.06.24, 11:34

Популярні

Новини по темі