ukenru
troma-poyedinkami-prodovzhitsya-chvertfinalna-stadiya-ligi-chempioniv

Трьома поєдинками продовжиться чвертьфінальна стадія Ліги чемпіонів

 • 10794 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. В другий змагальний день Ліги чемпіонів відбудуться три протистояння 1/4 фіналу турніру, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Баварія" – "Реал". Наставник "Баварії" Карло Анчелотті зустрінеться зі своїм учнем Зінедіном Зіданом, який очолює "Реал". Загалом "Баварія" і "Реал" змагатимуться в плей-оф Ліги чемпіонів в 11-й раз. Обидві команди до цього моменту виграли по п'ять очних протистоянь в плей-оф.

Окрім того, дані клуби вже в 23-й раз проведуть поєдинок між собою в єврокубках - так часто один проти одного ніхто не грав.

Примітно, що в 30 матчах в Німеччині "Реал" відсвяткував всього чотири перемоги.

Зауважимо, що "королівському клубові" не допоможе Пепе (перелом ребра) та Варан.

"Атлетіко" – "Лестер". "Атлетіко" може вийти в півфінал втретє за останні чотири сезони. Окрім того, іспанський колектив не пропускає у восьми домашніх іграх в плей-оф єврокубків.

Натомість "Лестер" - восьмий англійський клуб в чвертьфіналі Ліги чемпіонів, у інших країн на цій стадії ніколи не було такого представництва.

Зазначимо, що у складі "матрацників" пропускатимуть поєдинок травмовані Мойя, Врсалько і Августо Фернандес, також під питанням участь бомбардира Кевіна Гамейро у якого проблема із привідним м'язом стегна. У стані "лисів" не зможуть вийти на газон Морган, Менді і Ваге.

Додамо, що в третьому поєдинку ігрового дня о 19:45 "Борусія" Д прийматиме "Монако". УЄФА перенесла дане протистояння на сьогодні через вчорашні три вибухи біля автобуса дортмундського колективу.

Нагадаємо, вибух прогримів біля клубного автобусу "Боруссії" перед матчем Ліги чемпіонів.

Українські Національні Новини

Спорт