ukenru
tri-lyudini-zaginuli-v-rezultati-napadiv-v-tripoli

Три людини загинули в результаті нападів в Тріполі

 • 10323 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. У місті Тріполі на півночі Лівану в понеділок вночі сталися напади, в результаті яких щонайменше троє людей загинули, деякі отримали поранення. Нападник також підірвав себе під час затримання. Про це повідомляє УНН з посиланням на Сіньхуа.

Ліванська армія в своїй заяві повідомила, що один бойовик в понеділок вночі розстріляв один з банків в Тріполі, пост сил безпеки у будівлі мерії Тріполі і одну військову машину, в результаті чого один військовослужбовець загинув, і ще деякі люди отримали поранення.

У заяві також повідомляється, що після нападів війська і сили безпеки Лівану розгорнули великомасштабну операцію з переслідування і затримання нападника і оточили його в одному з будинків міста. Між сторонами відбулася перестрілка, в ході якої один військовослужбовець загинув. Після цього нападник привів в дію закріплений на його тілі вибуховий пристрій.

Джерело в силах безпеки Лівану заявило кореспонденту агентства Сіньхуа, що один військовий сил безпеки також загинув під час цієї операції.

Як повідомляв УНН, число жертв боїв під Тріполі перевищило 500.

Українські Національні Новини

Новини Світу