ukenru
transparency-international-ukrayina-zaklikaye-vladu-pripiniti-demontazh-antikoruptsiynoyi-reformi

Transparency International Україна закликає владу припинити "демонтаж антикорупційної реформи"

 • 10431 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Transparency International Україна закликає Верховну Раду України не голосувати за проект постанови про відкликання з посади голови Комітету з питань запобігання та протидії корупції Єгора Соболєва та за проект Закону України № 7362, який дозволить парламенту простою більшістю голосів висловлювати недовіру керівникам антикорупційних органів. Представництво глобальної мережі упевнено, що прийняття такого законопроекту означатиме повний демонтаж антикорупційної реформи, що розпочалася у 2014 році, а також нівелювання будь-яких намагань боротьби з корупцією в Україні. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу організації.

"Представництво глобальної мережі упевнене, що прийняття такого законопроекту означатиме повний демонтаж антикорупційної реформи, що розпочалася у 2014 році, а також нівелювання будь-яких намагань боротьби з корупцією в Україні", – заявляє антикорупційна організація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антикорупційний комітет не розглянув питання щодо правопорушень в НАЗК

Нагадаємо, на засіданні Комітету ВРУ з питань протидії корупції народні депутати проголосували за відставку нардепа Єгора Соболєва з посади голови комітету.

Українські Національні Новини

Суспільство