tramp-posyliuie-napadky-na-harris-ale-vitseprezydent-ssha-vidpovidaie-z-politychnoiu-vyhodoiu

Трамп посилює нападки на Гарріс, але віцепрезидент США відповідає з політичною вигодою

 • 11535 переглядiв

Віцепрезидентка США Камала Гарріс засудила неправдиві заяви Дональда Трампа про її расову ідентичність. Вона заявила, що Америка заслуговує на краще, і відмовилася вступати в дебати з колишнім президентом.

Оскільки Дональд Трамп зробив неправдиві заяви про расову приналежність Камали Гарріс, віцепрезидентка США засудила висловлювання кандидата в президенти від Республіканської партії. Гарріс також повідомила, що не вступатиме в дебати і заявила, що "Америка заслуговує на краще".

Пише УНН з посиланням на The New York Times і Folkbladet.

Деталі

Виступаючи в середу ввечері в Г'юстоні на з'їзді одного з найвідоміших чорношкірих жіночих товариств країни перед багатотисячною аудиторією чорношкірих жінок, Камала Гарріс засудила висловлювання колишнього президента Дональда Трампа, які критикують її чорну ідентичність.

Відповідаючи на словесний укол з боку республіканця, - Трамп заявив, що Гарріс "лише нещодавно почала вдавати з себе чорношкіру", - кандидат від Демократичної партії США заявила, що "Америка заслуговує на краще".

"Це було те ж саме старе шоу", - сказала віцепрезидентка Камала Гарріс у Г'юстоні в середу, маючи на увазі коментарі колишнього президента Дональда Дж. Трампа про її ідентичність.

Це було те саме старе шоу. Розбіжності та неповага. І дозвольте мені просто сказати, що американський народ заслуговує на краще

- сказала вона.

Кілька союзників Гарріс вказали на лігу чорношкірих жінок, які підтримують її кампанію і можуть протистояти нападкам на її расу і стать.

Харрис повлияла на Германию и Словению для обмена заключенными с Россией01.08.2024, 23:37

Вони стверджують, що віцепрезидентка не може безпосередньо відповісти на неправдиві твердження пана Трампа про її расову приналежність, але виборці та організатори можуть захистити її.

Довідково

Протягом багатьох років Камала Гарріс відкрито розповідала про своє минуле. Її мати була родом з Індії, а батько був з Ямайки, про що вона написала у своїй автобіографії "Істини, які нас об'єднують". Наразі Камала є першою чорношкірою жінкою і першою людиною азіатського походження, яка обійняла посаду віцепрезидента США.

Доповнення

Кампанія Гарріс вирішила підкреслити інші коментарі Трампа, зроблені в Чикаго, включно з його обіцянкою помилувати бунтівників, які напали на поліцію, коли вони штурмували Капітолій США 6 січня 2021 року.

Нагадаємо

Віцепрезидент США Камала Гарріс кинула виклик колишньому президенту країни Дональду Трампу, пропонуючи зустрітися з нею на дебатах перед виборами в листопаді.

Популярні

Новини по темі

Вступників на бакалаврат в Україні поменшало на третину

 • 10187 переглядiв

430 дітей українських біженців забрали за кордоном

 • 11775 переглядiв