ukenru
tramp-nagolosiv-na-bazhanni-zustritisya-z-prezidentom-rf

Трамп наголосив на бажанні зустрітися з Президентом РФ

 • 11379 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Під час ділової поїздки до Токіо Президент США Дональд Трамп заявив про своє бажання зустрітися з Президентом РФ Володимиром Путіним для обговорення ситуації стосовно Північної Кореї, передає УНН посилаючись на Bloomberg.

"Я вважаю очікуваним, що ми зустрінемося з Володимиром Путіним. США хоче допомогти Президенту РФ у ситуації з Північною Кореєю. Також ми плануємо зустрітися з багатьма іншими лідерами", - сказав Дональд Трамп.

Зустріч, яка скоріш за все відбудеться в кулуарах саміту Азійсько-тихоокеанського економічного співробітництва у В'єтнамі, стане другою для Трампа і Путіна.

Зазначається, що перемовини між президентами викликані у тому числі тим, що за даними міністерства юстиції США російські хакери мали відношення до президентських виборів у 2016 році, на яких виграв Дональд Трамп.

Нагадаємо, напередні прес-секретар Президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що "з великою часткою впевненості можна припустити, що лідери Росії і США обговорять ситуацію навколо КНДР під час зустрічі, якщо вона буде узгоджена"

Як повідомляв УНН, третього листопада Президент США Дональд Трамп вже заявляв про ймовірність зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним у В'єтнамі на саміті АТЕС.

Українські Національні Новини

Новини Світу