ukenru
timchasovo-povirenogo-rosiyi-v-ssha-viklikali-v-derzhdep

Тимчасово повіреного Росії в США викликали в Держдеп

 • 9099 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. Помічник держсекретаря США у справах Європи і Євразії Уесс Мітчелл викликав тимчасового повіреного у справах Росії в США Дмитра Жирнова в зв'язку з нібито агресивної пропагандою РФ в соцмережах розколу і насильства. За інформацією ТАСС, про це повідомила в неділю в Twitter керівник прес-служби зовнішньополітичного відомства Сполучених Штатів Хезер Науерт, передає УНН.

"Помічник держсекретаря Мітчелл викликав тимчасового повіреного у справах Росії Жирнова, щоб отримати відповідь на спроби Кремля використовувати облікові записи в соціальних мережах для пропаганди насильства і розколу в США. Ми не потерпимо цього агресивного втручання", - написала дипломат.

Раніше, президент США Дональд Трамп заявив, що Росія втручається в справи США, проте так роблять і інші країни.

Нагадаємо, американські сенатори хочуть отримати звіт від держсекретаря США щодо "воєнних злочинів і злочинів проти людяності", які російська армія і урядові сили могли зробити в Сирії. Відповідні положення містяться в тексті законопроекту про різке посилення американських санкцій щодо Росії, який був наданий ЗМІ в п'ятницю джерелом в апараті Конгресу.

Українські Національні Новини

Новини Світу