syrskyi-zvernuvsia-do-ukraintsiv-za-kordonom-de-vy-buly-koly-vsi-hromadiany-ukrainy-bylysia-v-takykh-zapeklykh-boiakh

Сирський звернувся до українців за кордоном: закликав виконали свій конституційний обов'язок

 • 27356 переглядiв

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський закликав українців за кордоном долучитися до захисту країни. Він наголосив на важливості мобілізації для створення необхідного резерву та формування бригад.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський закликав українців, які живуть за кордоном, дочитись і виконали свій конституційний обов'язок. Про це УНН повідомляє із посиланням на інтерв'ю Сирського для The Guardian.

Деталі 

Сирський сказав, що без мобілізації неможливо буде створити необхідний резерв і сформувати бригади у той час росія нарощує свої сухопутні війська.

 "Для нас дуже важливо, щоб усі громадяни України виконали свій конституційний обов'язок", - наголосив він. 

Також Головнокомандувач закликав українців, які живуть за межами країни, доєднатись. "Я сподіваюся, що після перемоги вони зможуть розповісти своїм дітям, де вони були. Де ви були, коли всі громадяни України билися в таких запеклих боях? Ось у чому питання", - заявив Сирський. 

Доповнення 

Президент Володимир Зеленський Україна та Польща підписали угоду про безпеку, яка передбачає формування та підготовку нового українського добровольчого військового підрозділу під назвою "Український легіон".

Це дозволить українцям, які проживають у Польщі, Литві та інших країнах ЄС, добровільно долучатися до захисту України.

Популярні

Новини по темі

Сирський: повернути Крим реально. Київ має план

 • 24860 переглядiв

Ракетна атака рф на Харків: наразі без постраждалих

 • 24136 переглядiв