ukenru
sud-sogodni-prodovzhit-rozglyad-spravi-schodo-derzhzradi-yanukovicha

Суд сьогодні продовжить розгляд справи щодо держзради Януковича

 • 11670 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Оболонский районний суд Києва сьогодні продовжить розгляд справи за обвинуваченням у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича, передає УНН.

Суд на засіданні 20 грудня оголосив перерву у розгляді справи до 10:00 27 грудня у зв'язку з неявкою сторони захисту В.Януковича.

Так, на початку судового засідання головуючий у судовій колегії суддя Владислав Дев'ятко поінформував учасників процесу, що до суду надійшов лист від адвокатів Януковича Віталія Сердюка, Ігора Федоренка та Адріани Фозекош, в якому вони інформують суд, що будуть відсутні на засіданнях 20 і 21 грудня через відрядження до Російської Федерації.

Як повідомляв УНН, 11 грудня Оболонський районний суд Києва допитав як свідків сторони обвинувачення екс-прем’єра Арсенія Яценюка та голову МВС Арсена Авакова у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП