sud-priznachiv-rozglyad-klopotannya-kabminu-schodo-suprun-na-11-lyutogo

Суд призначив розгляд клопотання Кабміну щодо Супрун на 11 лютого

 • 11673 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН.  Окружний адміністративний суд міста Києва 11 лютого розгляне клопотання Кабінету міністрів України про скасування заходів забезпечення позову у справі про відсутність компетенції міністра у в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу суду.

"До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшло клопотання від представника Кабінету міністрів України про скасування заходів забезпечення позову в адміністративній справі за позовом Ігоря Мосійчука до в.о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун щодо відсутності у неї повноважень міністра. Суд призначив до розгляду в судовому засіданні 11 лютого 2019 зазначене клопотання", - повідомили у суді.

Як зазначається, відповідно до ч.1, 2 ст. 157 Кодексу адміністративного судочинства України суд може скасувати заходи забезпечення позову з власної ініціативи або за вмотивованим клопотанням учасника справи. Клопотання про скасування заходів забезпечення позову розглядається в судовому засіданні не пізніше п’яти днів з дня надходження його до суду.

Нагадаємо, 5 лютого 2019 року суд виніс ухвалу про забезпечення позову та заборонив Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я України. У той же час, Уляні Супрун не було заборонено здійснювати повноваження, які були делеговані їй як заступнику міністра.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Париж збирається створити проблеми "Північному потоку-2"

     • 11804 переглядiв

    У Києві на вокзалі помер чоловік

     • 18432 переглядiв

    До ПЦУ перейшло 12 священників

     • 13544 переглядiв

    За рік в українських тюрмах народилися 4 дитини

     • 17272 переглядiв