strilku-z-ternopilshchyny-oholosyly-pidozru-zahrozhuie-dovichne

Стрілку на Тернопільщині оголосили підозру: загрожує довічне

 • 10455 переглядiв

Чоловіку, який влаштував стрілянину в селі на Тернопільщині, оголосили підозру в умисному вбивстві двох осіб. Підозрюваному загрожує довічне ув'язнення, вирішується питання про тримання під вартою.

Слідчі поліції Тернопільщини оголосили підозру чоловіку, який влаштував стрілянину по людях, унаслідок чого двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення. Про це УНН повідомляє із посиланням на Нацполіцію.

Деталі

Підозрюваному інкримінують умисне вбивство двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Йому загрожує довічне ув’язнення.

З підозрюваним проводяться слідчі дії. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо

У четвер, 15 серпня, в одному із сіл Збаразької громади Тернопільського району чоловік, одягнутий у військову форму, влаштував стрілянину. Двох потерпілих доправили до лікарні, ще двом - медики надали допомогу на місці події.

Поліцейські оперативно затримали озброєного зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Популярні

Новини по темі