ukenru
stolichniy-sud-areshtuvav-stolichniy-tts-u-ramkakh-spravi-banku-mikhaylivskiy

Суд арештував столичний ТЦ у рамках справи банку "Михайлівський"

 • 8914 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення про накладення арешту на комплекс "Гулівер" у межах розгляду справи до банку "Михайлівський". Про це написав на своїй сторінці у Facebook Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН.

"Під час розслідування розкрадання банку "Михайлівський" встановлено, що власником банку є ТОВ Екосіпан, 92,5% якого є власністю Поліщука В.С. Сьогодні за поданням столичної прокуратури Шевченківський райсуд Києва прийняв рішення про накладення арешту на власність п. Поліщука - майновий комплекс "Гулівер", - написав він.

Він нагадав, що голова правління банку знаходиться під арештом.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко вніс у Верховну Раду законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживаннями у сфері банківських та інших фінансових послуг.

Глава держави визначив цей проект закону “Про внесення змін до закону про систему гарантування вкладів фізичних осіб щодо відшкодування фізичним особам шкоди завданої зловживаннями в сфері банківських та фінансових послуг” як невідкладний.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП