ukenru
stali-vidomi-imena-pershikh-v-sviti-bitkoinovikh-milyarderiv

Стали відомі імена перших в світі біткоінових мільярдерів

 • 16517 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Першими мільярдерами, що заробили стан на біткоінах, що б'ють цінові рекорди стали брати-близнюки Кемерон і Тейлор Уінклвосс. Про це повідомляє газета Telegraph, передає УНН.

Уінклвосс придбали 1% всього світового запасу цієї криптовалюти за 11 мільйонів доларів в 2013 році. З тих пір вартість біткоіну зросла майже в сто разів. Уінклвосс навмисно не розпродають криптовалюту, вказуючи на довгостроковість вкладення. Біткоіни вони називають "поліпшеною версією золота".

Повідомляється, що американські бізнесмени і брати Уінклвосс відомі через суперечку з засновником Facebook Марком Цукербергом, що переросла в судову тяжбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США офіційно визнали Bitcoin

Після початку роботи соціальної мережі, вони звернулися до адміністрації Гарвардського університету з претензією про крадіжку інтелектуальної власності. Уінклвосс звинувачували Цукерберга в тому, що в основу Facebook лягла вкрадена у них концепція.

Однак керівництво університету порекомендувало їм звернутися до суду.

Сторонам вдалося досягти мирової угоди. За даними ряду ЗМІ, Цукерберг виплатив братам близько 65 мільйонів доларів відступних.

 

Українські Національні Новини

Новини Світу