ssha-i-pivdenna-koreia-provodiat-masshtabni-viiskovi-navchannia-proty-kndr

США і Південна Корея проводять масштабні військові навчання проти КНДР

 • 74812 переглядiв

Щорічні навчання Ulchi Freedom Shield триватимуть 19-29 серпня. Вони включають командно-штабні та польові тренування для зміцнення спільної оборони проти загроз з боку Північної Кореї.

Південна Корея та США розпочинають щорічні великі спільні військові навчання Ulchi Freedom Shield (UFS), щоб зміцнити свою спільну оборонну готовність та здатність протистояти "загрозам з боку КНДР". Як раніше передавало агентство Yonhap з посиланням на Об'єднане командування начальників штабів (ОКНШ), навчання UFS пройдуть 19—29 серпня, включатимуть основні командно-штабні навчання на основі комп'ютерного моделювання, польові тренування і навчання з цивільної оборони, передає УНН.

Деталі

Навчання засновані на сценарії повномасштабної війни з використанням різних засобів, включаючи наземні, морські, повітряні, кібернетичні та космічні. Повідомляється, що тренування мають ще більше зміцнити потенціал та готовність альянсу Південної Кореї та США реагувати на будь-які агресивні дії КНДР та захищатися від зброї масового знищення.

Цього року у ході UFS союзники тренуватимуться відбивати загрози у всіх областях, включаючи загрози від північнокорейських ракет, перешкод сигналам GPS та кібератак. Навчання також включатимуть досвід останніх бойових конфліктів у світі.

За масштабами навчання будуть аналогічні торішнім, у них братимуть участь близько 19 тисяч південнокорейських військовослужбовців. Тренування включатимуть 48 польових навчань, таких як висадка морського десанту та навчання з бойовою стрільбою, на 10 більше, ніж минулого року. Кількість навчань на рівні бригади також збільшиться — із 4 минулого до 17 цього року.

У КНДР засудили наступальну операцію України у курській області рф18.08.24, 17:08

Популярні

Новини по темі

У Туреччині стався землетрус

 • 18664 переглядiв

У Тель-Авіві терорист підірвався в автомобілі

 • 18118 переглядiв

Британія розробляє план ширшої підтримки України

 • 45137 переглядiв