spravzhnia-vidpovid-putina-na-vsi-myrotvorchi-misii-ta-propozytsii-kuleba-pro-masovanu-raketnu-ataku-rf

Справжня відповідь путіна на всі миротворчі місії та пропозиції: Кулеба про масовану ракетну атаку рф

 • 56486 переглядiв

Глава МЗС України Дмитро Кулеба відреагував на масовану ракетну атаку росії на Україну, назвавши це "варварським ударом" та закликав партнерів швидше надати ППО для захисту. Про це він написав на своїй сторінці у Х, пише УНН.

"Це справжнє обличчя росії. Це справжня відповідь путіна на всі миротворчі місії та пропозиції. У Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Слов'янську та Краматорську серед білого дня росіяни стріляли по мирних жителях. Станом на даний момент в Україні є щонайменше 27 загиблих і понад 100 поранених. Ці цифри ще можуть зрости. Цей варварський удар ще раз закликає весь світ, усіх лідерів і країни якнайшвидше поставити Україні додаткові системи ППО та боєприпаси. Додаткові патріоти та зброя. Закликаю партнерів невідкладно приймати рішення", - написав він.

Він закликав всі країни та міжнародні організації рішуче засудити сьогоднішній удар, вжити негайних заходів для посилення можливостей протиповітряної оборони України та відмовитися від будь-якого умиротворення вбивць дітей та інших мирних жителів.

Нагадаємо

За даними рятувальників, у Києві станом на 15:30 загинуло 20 людей, ще 61 - постраждала. Зокрема, на території дитячої лікарні "Охматдит" загинуло 2 людини, ще 10 постраждало. Врятовано 4 людини, з них 3 дитини.

Масована ракетна атака рф на Україну: кількість жертв зросла до 31, ще 125 людей постраждало08.07.24, 15:46

Популярні

Новини по темі

Дуда і Зеленський зустрілися перед самітом НАТО

 • 30862 переглядiв