ukenru
sprava-sadovogo-zapobizhniy-chinovniku-lmr-zminili

"Справа Садового": запобіжний чиновнику ЛМР змінили

 • 10225 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду змінила запобіжний захід виконувачу обов’язків директора департаменту містобудування Львівської міської ради Сергію Коровайнику на особисті поруки. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

Так, Апеляційна палата ВАКС розглянула апеляційні скарги прокурора та захисника на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 28 листопада 2019 року щодо обрання запобіжного заходу у вигляді застави у 153 680 грн щодо Коровайника.

"За результатами судового розгляду суд частково задовольнив апеляційну скаргу захисника та змінив запобіжний захід на особисту поруку, поручителями визначено 5 осіб", - йдеться в повідомленні.

Як повідомила прессекретар САП Ольга Постолюк журналісту УНН, прокуратура наполягала на запобіжному у вигляді застави у 7 млн грн.

Нагадаємо, Апеляційна палата ВАКС обрала запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання міському голові Львова Андрію Садовому.

Як повідомляв УНН, мер Львова Андрій Садовий заявив, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура 21 листопада вручила йому підозру. Садовому інкримінують зловживання владою.

З його слів, йдеться про справу інвестиційної компанії і її планів будівництва індустріального парку. Як розповів Садовий, у 2015 році Львів на відкритому інвестиційному конкурсі залучив інвестора — компанію CTP, від цієї компанії за землю отримали 54 мільйони. Компанія повинна була збудувати індустріальний парк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП