sprava-pro-derzhzradu-prokuratura-prositime-priznachiti-yanukovichu-inshikh-zakhisnikiv

Справа про держзраду: прокуратура проситиме призначити Януковичу інших захисників

 • 14762 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. Сторона обвинувачення у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича завтра знову проситиме Оболонський районний суд Києва призначити обвинуваченому інших адвокатів через від’їзд захисників до Німеччини. Про це у коментарі УНН повідомив прокурор Руслан Кравченко.

“Вони (адвокати — ред.) уже вкотре на свій розсуд визначають — приходити їм на засідання чи ні. Це для них стало ненормальною нормою,а тому ми знову будемо звертатись до суду з проханням призначити обвинуваченому інших адвокатів”, — сказав Кравченко.

Як повідомляв УНН, адвокати екс-президента України Віктора Януковича виїхали у відрядження до Німеччини напередодні чергового судового засідання у справі про його держзраду. 

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва 21 березня зобов’язав сторону захисту екс-президента Януковича забезпечити явку екс-прем’єра України Миколи Азарова та інших колишніх високо посадовців у судових засіданнях 27-29 березня.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Пожежа у торговому центрі у Харкові: евакуювали більше 30 осіб

     • 18598 переглядiв

    Витрати українців у Польщі збільшились на 8%

     • 16352 переглядiв

    У Києві їздитиме "казковий трамвайчик"

     • 14966 переглядiв