spivrobitnyk-pravookhoronnykh-orhaniv-pidozriuietsia-v-orhanizatsii-nezakonnoho-peretynu-kordonu-ukhyliantiv

Співробітник правоохоронних органів підозрюється в організації незаконного перетину кордону "ухилянтів"

 • 28290 переглядiв

Співробітника правоохоронних органів з Чернівецької області запідозрили в організації незаконного перетину кордону "ухилянтів"за 2000 доларів.

ДБР повідомило про підозру правоохоронцю з Чернівецької області за організацію незаконного переправлення "ухилянтів" через кордон. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань, передає УНН.

Деталі

Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили правоохоронця з Чернівецької області, який планував заробляти на "ухилянтах", що намагаються незаконно покинути країну.

Через інтернет-месенджери посадовець знаходив потенційних "клієнтів" та обіцяв їм за 2 тисячі доларів допомогти безперешкодно перетнути кордон. Він видавав чоловікам відповідний одяг і під виглядом колег перевозив їх через блокпости. Надалі "ухилянти" мали перетнути кордон пішки по заздалегідь визначеному маршруту.

Під час однієї з таких переправ правоохоронця та двох його "клієнтів" було викрито. Посадовця звільнено зі служби, йому повідомлено про підозру у вчиненні організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 9 років з конфіскацією майна.

Від 3 до 10 тис. доларів: Демченко розповів, які суми платять чоловіки організаторам за незаконний перетин кордону 22.04.24, 14:21

Популярні

Новини по темі

У місті Дніпро сталися вибухи

 • 27294 переглядiв

Лунають вибухи в загарбаній Керчі

 • 30949 переглядiв

Вибух в Одесі, жителів закликали залишатися в укриттях

 • 28677 переглядiв