ukenru
sitnik-prositime-sap-nadati-otsinku-oprilyudnenim-faktam-koruptsiyi-v-dms

Ситник проситиме САП надати оцінку оприлюдненим фактам корупції в ДМС

 • 11580 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Керівник Національного антикорупційного бюро України проситиме Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру надати оцінку виявленим фактам корупції в Державній міграційній службі України. Про це Артем Ситник заявив сьогодні на брифінгу в Києві, передає кореспондент УНН.

"Я буду просити колег з антикорупційної прокуратури дати юридичну оцінку тим фактам, які вже задокументовані в ході операції. А такі факти є, і ми перші їх оприлюднили", - сказав Ситник.

Нагадаємо, керівник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник обіцяє розсекретити і оприлюднити нові факти корупції в Державній міграційній службі України.

Як повідомляв УНН, Національне антикорупційне бюро України навело фрагменти розсекречених аудіо- та відеоматеріалів у межах спецоперації з викриття корупції у Державній міграційній службі України.

Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України, 29 листопада, втрутилися у спецоперацію Національного антикорупційного бюро. Агента Національного антикорупційного бюро затримали під час спроби передачі хабаря Першому заступнику голови Державної Міграційної служби Діні Пімаховій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП