sinoptiki-dali-prognoz-do-seredini-tizhnya-snig-ta-doschi-zatrimayutsya

Синоптики дали прогноз до середини тижня: сніг та дощі затримаються

 • 30184 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Мокрий сніг та дощі ще цього тижня триватимуть в Україні, 23-25 березня буде прохолодно - температура повітря підніметься місцями лише до 7 градусів тепла. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

"23 березня вночі у південно-східній частині та на Одещині помірний мокрий сніг та дощ, на решті території без істотних опадів; вдень в Україні, крім крайнього півдня, невеликий мокрий сніг та дощ", - зазначають синоптики.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла; у південних областях вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла; в Карпатах вночі 7-12° морозу, вдень 1-6° морозу.

24-25 березня у західних та північних областях без опадів, температура вночі 2-7° морозу, вдень 2-7° тепла; на решті території помірний, місцями значний мокрий сніг та дощ, 25 березня подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; температура вночі та вдень від 3° морозу до 4° тепла. 24 березня в Україні, крім західних областей, місцями пориви вітру 15-20 м/с.

Погода у Києві та області

23 березня по Києву вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 1-3° тепла.

У Київській області хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла.

За даними метеорологів, метеорологічна весна до Києва ще не прийшла, тому що немає стійкого переходу середньодобової температури через 0 градусів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Білий дім відмовив у розмові Путіна з Байденом

     • 16002 переглядiв

    Шмигаль назвав дві перешкоди на шляху України до Євросоюзу

     • 16966 переглядiв

    На Банковій без змін: розмальовану будівлю ОП охороняє поліція

     • 20705 переглядiв

    НАЗК викликало для пояснень п'ятьох керівників партій і нардепа

     • 13543 переглядiв