simia-alena-delona-vidmovylas-pryspaty-yoho-sobaku-yak-vin-prosyv-u-zapoviti

Сімʼя Алена Делона відмовилась приспати його собаку, як він просив у заповіті

 • 12051 переглядiв

Родина Алена Делона не виконає його заповіт щодо приспання собаки Лубо після смерті актора. Дочка підтвердила, що 10-річний пес залишиться живим і має дім та родину.

Сім'я Алена Делона відмовилася виконувати пункт із його заповіту, в якому актор просив приспати його собаку після його смерті. Пише УНН з посиланням на The Guardian.

Ален Делон помер 18 серпня у віці 88 років. Одним із його посмертних бажань було, щоб його 10-річного бельгійського малінуа на ім'я Лубо приспали та поховали разом із ним. Французька благодійна організація Фонд Бріжит Бардо, яка займається захистом прав тварин, повідомила у соцмережі Х, що дочка Делона підтвердила: собака Лубо залишиться живим, він має дім і родину.

Раніше французька організація із захисту тварин SPA також висловила занепокоєння щодо цього питання, зазначивши, що "життя тварини не повинно залежати від людської" і запропонувала знайти для собаки нову родину.

Ще у 2018 році Ален Делон заявив у журналі Paris Match про своє бажання бути похованим разом із собакою, яку він "кохав як дитину".

У мене в житті було 50 собак, але з цим мене пов'язують особливі стосунки. Вона нудьгує, коли мене немає поряд. Якщо я помру раніше, я попрошу ветеринара, щоб ми пішли разом. Їй зроблять укол, щоб вона могла померти у мене на руках. Краще так, аніж знати, що пес від жахливих страждань помре у мене на могилі

- сказав актор.

У каплиці на цвинтарі у маєтку Делона Ла Брюлері поховано щонайменше 35 його собак.

Нагадаємо

У неділю зранку, 18 серпня, стало відомо про смерть відомого французького актора Алена Делона. Йому було 88 років. 

Ірина Колеснік

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    Завтра в Україні не планують відключати світло

     • 16408 переглядiв