ukenru
sidney-poslablyuye-karantin

Сідней послаблює карантин

 • 20928 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. У Сіднеї після кількох місяців карантину хочуть ввести деякі послаблення та відкрити підприємства. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Новий Південний Уельс, найбільш густонаселений штат Австралії, повідомив про 477 нових випадків коронавірусу та шість смертей у внаслідок спалаху, який утримував 5 мільйонів людей у ​​столиці штату Сідней протягом 100 днів.

Але оскільки штат досяг порогового значення, що 70% населення повністю вакциновані, Новий Південний Уельс був готовий послабити деякі обмеження та знову відкрити багато підприємств, заявив прем'єр-міністр штату Домінік Перротте.

Зокрема, з наступного понеділка повністю вакциновані люди у сіднейському штаті Новий Південний Вельс зможуть покидати свої будинки з будь-якої причини, а також відвідувати паби, кінотеатри і тренажерних зали, які відкриють за умови дотримання соціальної дистанції.

Однак багато обмежень на соціальне дистанціювання та обмеження публічних зборів залишаться тижнями.

Нагадаємо

Влада Австралії заявила, що з понеділка, 11 жовтня, Сідней вийде з майже чотиримісячної ізоляції, тому що в місті проти COVID-19 вакциновано вже 70% людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу