ukenru
sbu-zatrimala-diversanta-yakiy-zakladav-vibukhivku-na-zaliznichniy-pidstantsiyi

СБУ затримала диверсанта, який закладав вибухівку на залізничній підстанції

 • 8139 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією затримали у Покровському районі Донеччини диверсанта терористичної організації "ДНР" під час закладання вибухівки на підстанції, яка забезпечує безперебійну роботу залізниці у районі проведення антитерористичної операції, передає УНН з посиланням на прес-службу СБУ.

Правоохоронці встановили, що за вказівкою кураторів з ГУ Генштабу Міноборони РФ представники так званого "МГБ ЛНР" підібрали для здійснення терористичного акту мешканця Краматорська. З чоловіком були проведені спеціальні навчання з поводження з вибуховими пристроями та проведено відповідний інструктаж.

У СБУ повідомили, що диверсант отримав завдання підірвати одну з підстанцій, яка забезпечує безперебійну роботу залізниці у районі проведення антитерористичної операції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вбивство Хараберюша відповідальний бойовик з позивним "Ленін"

"Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисник здійснив попередній огляд території об’єкту, та затримали його під час закладання саморобного вибухового пристрою в еквіваленті 4,5 кілограма тротилу," - додали у відомстві.

Наразі тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП