ukenru
savchenko-zayavila-scho-i-nadali-bude-kontaktuvati-z-vorogom

Савченко заявила, що і надалі буде "контактувати з ворогом"

 • 9676 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Народний депутат України Надія Савченко заявила, що і надалі буде контактувати з бойовиками, для того, щоб визволити українських полонених. Про це в кулуарах парламенту заявила народний депутат України Надія Савченко, передає кореспондент УНН.

“Якщо буде потрібно, я і надалі буду їздити до європейських політиків, я буду намагатися всіляко контактувати із ворогом, для того, щоб забрати наших людей (з полону — ред.)”, — повідомила Н.Савченко.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Генпрокурор Луценко заявив, що є незаперечні докази того, що народний депутат Надія Савченко особисто планувала провести терористичний акт в парламенті.

Сьогодні, 22 березня, регламентний комітет парламенту прийняв рішення підтримати подання Генпрокурора щодо притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП