ukenru
sap-podala-apelyatsiyu-na-zapobizhniy-zakhid-figurantam-spravi-ryukzakiv

САП подала апеляцію на запобіжний захід фігурантам "справи рюкзаків"

 • 9806 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала апеляційні скарги на рішення суду про обрання підозрюваним у "справі рюкзаків" запобіжних заходів у вигляді особистих зобов'язань. Про це повідомляє САП у Facebook, передає УНН.

"6 листопада 2017 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала до Апеляційного суду міста Києва апеляційні скарги на ухвали слідчих суддів Солом’янського районного суду міста Києва від 1 листопада цього року у кримінальнальному провадженні в так званій “справі рюкзаків”, яким підозрюваним у справі обрано запобіжні заходи у виді особистих зовоб’язань", - сказано у повідомленні.

У САП вважають обрані запобіжні заходи занадто м’ягкими та такими, що не відповідають тяжкості кримінального правопорушення та ризикам встановленим під час досудового розслідування.

"Прокурори будуть наполягати на обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для трьох підозрюваних", - сказано у повідомленні.

Як повідомляв УНН, 1 листопада Солом’янський районний суд обрав для сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Олександра запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання з носінням електронного засобу контролю.

Нагадаємо, 31 жовтня двом затриманим у справі "рюкзаків Авакова" повідомили про підозру.

Одним із них став син голови МВС Арсена Авакова Олександр.

Згодом стало відомо, що підозру оголосили і третьому затриманому в цій справі.

Зокрема, О.Авакова підозрюють у вчиненні злочину, ч.5 ст.191 КК України ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем").

Українські Національні Новини

Кримінал та НП